Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملک‌زاده مدیر کل بحران استان یزد گفت:ستان‎‌های اصفهان، خراسان جنوبی و کرمان تجهیزاتی را برای کمک به تیم‌های امداد رسان استان اعزام کردند که تا چند ساعت دیگر به یزد خواهد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی ملک زاده در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، گفت: با توجه به بارندگی شدید در استان که علاوه بر یزد، تفت و اشکذر بیشتر از مناطق دیگر از آن متاثر شدند اکثر مناطق دچار آبگرفتگی شدند و تمام تیم‌های امدادی بسیج شده و در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان‎‌های اصفهان، خراسان جنوبی و کرمان تجهیزاتی را برای کمک به تیم‌های امداد رسان استان اعزام کردند که تا چند ساعت دیگر به یزد خواهد رسید.

مدیر کل مدیریت بحران استان یزد افزود: با توجه به هشدارهایی که درخصوص شدت بارندگی در استان داده شده بود وضعیت تا حدی قابل پیش بینی بود و در حال حاضر نیز هشدارهایی برای یزد و تفت برای بعدازظهر امروز صادر شده است. 

ملک زاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به میزان بارندگی روز گذشته در شهرهای ابرکوه، اردکان، تفت، هرات، مروست و بخشی از شهر یزد  گفت: در پی این بارش ها خساراتی به ابنیه و زیرساخت های استان وارد شد که برآورد خسارت های وارده محاسبه و اعلام می شود.

ملک‌زاده تصریح کرد: توصیه می‌شود شهروندان به هیچ وجه از منازل خود خارج نشوند، چرا که بخش عمده‌ای از امدادرسانی تیم‌های امدادی به خوردوهایی که در خیابان‌ها گرفتار شده ‌اند اختصاص یافته است که موجب می‌شود خدمت‌رسانی به دیگر شهروندان با کندی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه با حجم زیاد بارش باران در معابر یزد مواجه هستیم، گفت: با تدبیری که انجام شد شهرداری زیرگذرها را به عنوان مخزنی برای کنترل روان‌آبها در نظر گرفت و آب‌ها به این نقاط هدایت شدند تا کمتر شاهد خسارت و ورود آب به منازل شهروندان باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ملک زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، علی طرزعلی با اعلام اینکه از ابتدای امسال تا روز ۱۰ اردیبهشت ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و کالا‌های تجاری و بازرگانی تامین شده است، اظهار داشت: از این میزان سهم کالا‌های اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالا‌های تجاری و بازرگانی با نرخ ۴۱ هزار تومان، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است.

وی تأکید کرد: میزان تامین ارز بابت کالا‌های اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته که از این میزان سهم کالا‌های اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه‌های روغنی، نهاده‌های دامی و سایر کالا‌ها بوده است.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران ادامه داد: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، ۲ میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است.

وی افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: علاوه بر این گروه‌ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی گفت: امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.

وی در خصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز اعلام کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی
  • دهقانی: حجم قرارداد‌های بار اول در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل حدود ۴.۸ برابر شد
  • راز صاحب سینما می‌شود
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • توضیحات جدید و جالب سردار حاجی‌زاده از حمله نظامی به اسرائیل + فیلم | سپاه چند درصد تجهیزات تدارک دیده شده را استفاده کرد؟
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • دستگیری و انهدام باند سارقان خودرو در نهاوند
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود