Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@13:40:15 GMT

وضعیت آبی امسال استان یزد نامطلوب است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۴۴۸۴۸

وضعیت آبی امسال استان یزد نامطلوب است

ملک‌زاده مدیر کل مدیریت بحران استان یزد گفت: وضعیت آبی امسال استان یزد مطلوب نیست و از ابتدای امسال سلسله جلساتی در رابطه با مدیریت و تأمین آب استان در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، محمد علی ملک زاده بعد از ظهر امروز در نشست خبری با موضوع هفته صرفه جویی در آب گفت: مهم ترین دغدغه و بحران اصلی استان یزد موضوع آب است که تمام تلاش نه تنها مدیران وزارت نیرو بلکه سایر دستگاه‌های مرتبط، مدیریت مصرف آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه وضعیت آبی امسال استان یزد مطلوب نیست، ادامه داد: از ابتدای امسال سلسله جلساتی در رابطه با مدیریت و تأمین آب استان با اولویت آب شرب و سپس صنعت و کشاورزی در دستور کار قرار گرفت.   مدیر کل مدیریت بحران استان یزد با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه تأمین آب شرب روستایی در حال انجام است، افزود: در این زمینه قراردادی با قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام منعقد خواهد شد که اتفاقات خوبی را در تامین اب روستاها رقم خواهد زد.   ملک زاده تصریح کرد: تقریبا ۲۰۰ هزار نفر از روستاییان ما اعم از خوش نشین و دائم با دغدغه کمبود آب مواجه هستند که تأمین آب بخش عمده ای از آنها از طریق تانکر انجام می‌شود و با وجود تنش آبی در زمینه سفره ه‍ای آب زیرزمینی باید تدابیر ویژه‌ای انجام گیرد.   وی با اشاره به را‌ه‌اندازی پویش «یزدی قدر آب را می‌داند»، افزود: مردم یزد انصافا قدر اب را می‌داند و حداکثر تلاش خود را در این زمینه دارند اما خرده فرهنگ ها و امکاناتی چون وسایل سرمایشی قدیمی چون کولر مصرف آب را افزایش داده است.   ‌ملک‌زاده عنوان کرد: استفاده از سایبان برای این کولرها که طی سال‌ها بدون هیچ تغییری به عنوان سیستم خنک کننده استفاده می‌شوند می‌تواند در مصرف اب صرفه جویی قابل توجهی داشته باشد که این موضوع می‌تواند نفع عموم جامعه را به دنبال داشته باشد.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: استان یزد ملک زاده تأمین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۴۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدباقر قالیباف» در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳، گفت: درباره جداول ۱۴ و ۲۱ که مربوط به نرخ ارز است، ابهام وجود دارد. ما همین بحث را در حوزه دارو هم داریم و باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی یا ۴۲۰۰ تومانی چیست، چرا که در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود.

وی بیان کرد: طبق توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه، به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود، مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌ شدن دارو است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر دولت ۱۸۰ همت برای دارو پیش‌بینی نکند، وضعیت  مانند سال گذشته می‌شود که ارز تامین نشد یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود و نتیجه آن هم مشکل در بازار دارو است. دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

«داوود منظور» رئیس سازمان برنامه و بودجه در این مورد، توضیح داد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی تاکید کرد: مبنای ما برای تامین ارز دارو، نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود. باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولیدکنندگان دهد و قسمت دوم مربوط به مابه‌التفاوت نرخ ارز است، بر این اساس ما سازوکار سال گذشته را برای دارو امسال هم اجرا می‌کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم. مدیریت یارانه دارو مانند بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است. سال گذشته عملکرد ما در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم که طبق آن پیش می‌رویم.

کد خبر 6092859 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • مقدار و جزئیات پرداخت ارز به زائران حج تمتع امسال اعلام شد
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • عملیات در رفح هیچ اهمیت راهبردی ندارد/ شرایط اسراییل نامطلوب است
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران